Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Fauteuil ontvang?
Over het algemeen wordt uw stoel binnen 8 werkdagen geleverd. Nadat uw bestelling is ontvangen, ontvangt u een e-mail ter bevestiging dat we ermee aan de slag zijn. 

Bezorgen jullie in het weekend?
Normaal gesproken bezorgen we alleen op werkdagen. Wanneer u uw fauteuil dringend nodig heeft en in het weekend wil ontvangen, is het mogelijk om hier een aparte afspraak voor te maken. We laten u dan weten wat de meerkosten van een weekend-levering zijn. Deze zijn afhankelijk van het afleveradres.

Hoe ontvang ik mijn fauteuil?
Uw fauteuil wordt door ons gebruiksklaar in uw woonkamer opgeleverd. We geven u ook een uitleg over de werking van de stoel.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Na het plaatsen van uw bestelling kunt u deze nog een korte tijd wijzigen. Wilt u iets veranderen, bel ons dan zo snel mogelijk of stuur een e-mail naar info@finlandic.nl

Zit er garantie op mijn Finlandic fauteuil?
Uiteraard! Elke fauteuil heeft u 12 maanden garantie. Uitgesloten van de garantie zijn schades die door de gebruiker zelf is veroorzaakt.

Hoe kan ik betalen?
We accepteren Ideal, Paypal, Bancontact, creditcard, Klarna en bankoverschrijvingen.

Kan ik proefzitten in een Finlandic fauteuil?
Wegens grote drukte is het momenteel niet mogelijk om proef te zitten. Wanneer u speciale wensen of vragen hebt, staan wij u graag telefonisch te woord.

Hoe weet ik of een fauteuil geschikt is voor mijn lichaamsmaat?
In de modelomschrijvingen op onze webshop staat per model vermeld wat de zithoogte, zitdiepte en zitbreedte is. Wilt u meer weten? Graag adviseren we u over het voor u best geschikte model. Bel ons of stuur een e-mail naar info@finlandic.nl

Wat is jullie privacybeleid?
Wij vinden uw privacy zeer belangrijk en zullen uw persoonlijke gegevens daarom nooit met derden delen of doorverkopen.